Мистериозните събития в Есента на демона“ ще изненадат зрителите на

...
 Мистериозните събития в Есента на демона“ ще изненадат зрителите на
Коментари Харесай

Заподозрени за убийството и зрелищни арести в „Есента на демона“

 Мистериозните събития в „ Есента на демона “ ще изненадат феновете на NOVA и този четвъртък в 22:00 ч. В третия епизод на престъпната поредност Мия Язова (Теодора Духовникова) и Филип Чанов (Владимир Карамазов) ще се натъкнат на нови доказателства, които ще накарат двамата проверяващи да тръгнат в напълно нова посока. Междувременно вътрешни спорове в полицейското ръководство във Велико Търново ще нажежат ситуацията и ще слагат част от служителите на реда в неловко състояние даже пред медиите.

В същинска екшън битка Мия Язова и Грудов (Веселин Петров) съумяват да заловят първия обвинен за жестокото ликвидиране на арбитър Елдърова. Въпреки взаимната им работа, Грудов ще попадне в обстановка, която мощно ще накърни самочувствието му. В яда си, при разпита на обвинения, Грудов и Харитонов (Димо Алексиев) ще употребяват неразрешени средства в опит да изтръгнат признания. Дали ще съумеят?

Нова улика , която инцидентно разкрива правосъдния доктор Дора Язова (Ирмена Чичикова), ще хвърли тежки подозрения върху още един от основните герои. Този път съмненията попадат върху една от най-влиятелните фигури в града, а скрито посещаване на Мия и Илчев (Николай Николаев) в апартамент на юрист Смилев (Константин Трендафилов), ще им разкрие нова диря от последните мигове на арбитър Елдърова.

Какви мистериозни улики ще извърнат следствието в новия епизод? Ще има ли признания? Към кои други герои и с какви претекстове ще се насочи полицията? С какви медийни кавги ще се сблъска Велико Търново? Кой от служителите на реда ще си разреши произволи пред медиите и ще има ли последици? – вижте в „ Есента на демона “ в четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте и специфичната графа за „ Есента на демона “ всеки четвъртък в „ На кафе “.

Тази седмица Деси Жаблянова ще се включи онлайн от Велико Търново и дружно с капитан Пандурски от Националния боен университет „ Васил Левски “ ще покажат същински бойни хватки, които са употребявани в сериала и идния епизод на престъпната поредност. В рубриката ще видите и изявление с Димо Алексиев от снимачната площадка.

Следете и формалния на „ Дяволското гърло: Есента на демона “ за настоящи вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР